Categories
Uncategorized

Profielen van de wetenschappers van Kennis op zondag 2012 op NARCIS.nl

Op NARCIS, de portal naar de Nederlandse wetenschap van de KNAW, staan profielen van de wetenschappers die vandaag aanwezig waren bij Kennis op zondag in het Museon in Den Haag. Dankzij de Digital Author Identifier die de meesten van de voordragers hebben, zijn er ook links naar hun wetenschappelijke publicaties. Bas Haring lijkt geen publicaties te hebben, terwijl hij hoogleraar is (bijzonder, dat wel). Ik had hem willen vragen of daar een reden voor is, maar hij was al weg  toen ik hem op de borrel zocht.

Met de gegevens achter NARCIS probeer ik trouwens meer links te creëren tussen publicaties en auteurs, en publicaties en organisaties en onderzoeksprojecten voor mijn afstuderen. En omdat ik dat bij DANS doe, een instituut van de KNAW en NWO, kon ik gratis naar binnen bij Kennis op zondag. Leuk!